Sekreterijat za privredu i finansije

Milan Stančić, 2019. godina

Dobar dan, imao bih jedno pitanje za Vas, interesuje me gde mogu da dobijem informacije sta mi od dokumentacije treba da bi dobio dozvoli za prodaju rostiljskih kobasica na malom pokretnom nosecem rostilju na plazama budve? Ako Vi nemate tu informaciju, ako sam se obratio na pogresnu adresu, da li mozete da me uputite kome da se obratim. U najbolju ruku da da mi posaljete bar E-mail ili broj osobe kojoj mogu da se obrati za informacije koje su mi potrebne. Unapred zahvaljujem!

Odgovor: mr. Ljiljana Jocić, Pomoćnik sekretara Sekretarijat za privredu

Poštovani gosp. Milane,

Povodom Vašeg pitanja upucenog Sekretarijatu za privredu opštine Budva, obavještavamio Vas da se obratite Javnom preduzeću Morsko dobro, jpmdcg@t-com.me koje je iskljucivo nadležno za gazdovanje plažama te će Vas oni uputiti za mogućnost obavljanja ove djelatnosti .

S poštovanjem,

mr. Ljiljana Jocić
Pomoćnik sekretara
Sekretarijat za privredu
Opština Budva

Zlatko Golubović, 2019. godina

Postovani prvo da se izvinim ako pitanje nije adresirano na pravu adresu . Pitanje je sledece da li je porez na nepokretnost za kucu u kojoj zivimo sa pokojne majke Golubović Božanke prebacen na mene Golubović Zlatko ? Sva dokumenta su odavno predata i porez je izmiren zakljucno sa 2018 godinom br AOP 11634 . I jos ako je bio porez za 2019 da li mi mozete reci iznos da to izmirim . Hvala unaprijed Golubović Zlatko Jadranski put 25 Babin Do Budva

Odgovor: Snežana Knežević, Savjetnica I za utvrđivanje i evidenciju lokalnih javnih prihoda

Poštovani,

Što se tiče prenosa sa majke na Vas već je odrađeno na osnovu dokumenata koje ste predali.
Poreska obaveza za 2019. godinu još uvijek nije utvrđena.
Vaša poreska šifra je pod brojem AOP 50866.

Srdačan pozdrav,
Snežana Knežević
Savjetnica I za utvrđivanje i evidenciju
lokalnih javnih prihoda
Opština Budva

Vladimir Aleksić, 2019. godina

Postovani, molim Vas za odgovor, sta mi je potrebno od dokumentacije za obavljanje taksi delatnosti u Opstini Budva. U periodu 2010-2015 radio sam kao taksista u Budvi te posedujem taksi legitimaciju. Cuo sam da su doneta nova pravila te zbog toga se direktno Vama obracam za informacije. U nadi da cemo saradjivati, srdacan pozdrav, Vladimir Aleksic, geometar iz Zrenjanina.

Odgovor: Slađana Božović, Samostalni savjetnik I za preduzetništvo

Poštovani,

U prilogu Vam dostavljam obrazac zahtjeva sa potrebnom dokumentacijom za izdavanje taksi legitimacije, usklađenim sa Odlukom o organizaciji i načinu obavljanja auto taksi prevoza na teritoriji opštine Budva („Sl.list CG- Opštinski propisi“, broj 14/19).

Srdačno,

Samostalni savjetnik I za preduzetništvo, Slađana Božović

Aleksandra Manojlović, 2019. godina

Postovani, Interesuje me ova podrska zenskom preduzetnistvu kada ce se moci i kako konkurisati i kakvi su uslovi? Lijep Pozdrav, Aleksandra

Odgovor: Slavica Maslovar, v.d. Sekretara za privredu

Poštovana,

Odluka o podsticaju ženskog preduzetništva je u fazi izrade. Nakon definisanja konačnog predloga ista će biti dostavljena Skupštini Opštine Budva na odlučivanje. Nakon usvajanja Odluke od strane Skupštine biće objavljen Javni konkurs u kojem će biti definisani kriterijumi i uslovi raspodjele sredstava za podršku ženskom preduzetništvu. Takođe, napominjemo da će nakon usvajanja Odluke, Javni konkurs biti objavljan kako na oglasnoj tabli i sajtu Opštine Budva, tako i u lokalnim sredstvima javnog informisanja.

Pozdrav,

Slavica Maslovar
Opština Budva
v.d. Sekretara za privredu

Pages

Subscribe to RSS - Sekreterijat za privredu i finansije

Pitajte Opštinu

Postavite pitanje nadležnom organu lokalne samouprave, rok za odgovor na postavljeno pitanje je sedam dana.

Kontaktirajte nas

Trg Sunca 3, 85310 Budva, Crna Gora

Povežimo se

Mi smo na društvenim mrežama. Pratite nas i budite u koraku sa našim dešavanjima.